Secret of the Monkey Island I & II nu 3.99

Als rechtgeaard Commodore Amiga fan is er natuurlijk 1 game die zowel op mijn iPhone als mijn iPad niet mag ontbreken: Secret of the Monkey Island. Na het tweede deel, is nu ook het eerste deel verschenen als HD versie voor de iPad. Waarom eerst het tweede deel komt en daarna het eerste deel pas komt, tja dat zul je aan Lucasarts moeten vragen. George Lucas had daar sowieso al een handje van (Starwars eerst 4, 5, 6 en daarna pas 1, 2, 3).

Tja George Lucas, die heeft toch wel een beetje afgedaan voor mij na het idiote vierde deel van Indiana Jones. Maar we dwalen af, terug naar Guybrush Threepwood. Wie? Ja Guybrush Threepwood is de hoofdrolspeler in beide episodes die het best als een point and click adventure gekenmerkt zou kunnen worden.

Je speelt dus met Guybrush, hij is een wannabe-piraat en wil in deel 1 de meeste beruchte in de Caribbean worden. Guybrush gaat op zoek naar een schat in deel 2.

Het leuke aan deze games is dat de oorspronkelijke (Amiga) versie ook wordt meegeleverd. Je kunt je kinderen dan eens laten zien wat gamen vroeger inhield. 🙂

Beide games zijn hilarisch qua humor en verhaallijn en zijn een absolute must voor iedere iPad bezitter.

Je kunt ze nu helemaal niet meer laten liggen, ze zijn namelijk tijdelijk voor de helft van de prijs!

Downloaden: The Secret of the Monkey Island: Special Edition for iPad (€ 3,99 ipv, € 7,99)

Downloaden: Monkey Island 2: Lechucks Revenge (€ 3,99 ipv € 7,99)

 

Te vinden in: Apple, Apps, iPad, Nieuws

7 Responses

  1. Tracyt schreef:

    Your site’s position in the search results http://fertus.shop/info/

  2. Janett schreef:

    Your site’s position in the search results http://fertus.shop/info/

Reageer