iPad Accessoires

De volgende accessoires voor de iPad (alle modellen) zijn beschikbaar. U kunt de accessoires direct via onze website bij Apple bestellen. Zo ondersteunt u onze website. De meest populaire accessoires vindt u hieronder. Zoekt u nog meer iPad accessoires? Dan kunt u hier terecht.

Dock voor iPad


Met het iPad Dock beschik je over een poortconnector om je iPad te synchroniseren en op te laden, en een geluidsuitvoerpoort om externe luidsprekers met een eigen stroomvoorziening aan te sluiten. Het iPad Dock is daarnaast compatibel met diverse andere iPad-accessoires, zoals de iPad-dockconnector-naar-VGA-adapter en de iPad Camera Connection Kit.

Direct Bestellen voor € 30,00

iPad Camera Connection Kit iPad (alle modellen)


Met de iPad Camera Connection Kit kun je op twee manieren foto’s en video’s vanaf een digitale camera importeren: via de USB-kabel van je camera of rechtstreeks van de SD-kaart. iPad en de Camera Connection Kit ondersteunen standaardfotostructuren, waaronder JPEG en RAW.

Direct Bestellen voor € 29,00 

iPad Smart Cover


Smart Cover is niet zomaar een hoes. Smart Cover is namelijk tegelijk met iPad 2 ontworpen en past daar dan ook perfect bij. Het is een dunne, duurzame hoes die met magneten op zijn plaats wordt gehouden, zodat hij perfect past. De sluimerstand van je iPad wordt automatisch in- en uitgeschakeld. Het is een handige standaard voor als je wilt lezen, film kijken of typen. De voering van microvezel zorgt ervoor dat het scherm van iPad schoon blijft. En je geeft je iPad er ook nog eens een persoonlijk tintje mee.

Leverbaar in 5 kleuren in leer (€69,-) en 5 kleuren polyurethaan (€39,-)

Direct Bestellen vanaf € 39,00

Apple Digital AV Adapter voor iPad 2 en Nieuwe iPad


Toon je dia’s, films, foto’s en alles wat je maar op iPad 2 kunt bekijken op een nog groter scherm: je hd-televisie. Met de Apple Digital AV Adapter wordt alles op het scherm van iPad 2 synchroon weergegeven, zodat iedereen kan meegenieten op een breedbeeld-tv, videoprojectiescherm of ander HDMI-scherm. De Apple Digital AV Adapter ondersteunt ook video-uitvoer voor iPad, iPhone 4 of iPod touch (vierde generatie).

Direct Bestellen voor € 30,00

10 Watt USB Lichtnet adapter voor alle iPads


De iPad wordt geleverd met een USB-lichtnetadapter van 12 W om hem rechtstreeks op te laden via een stopcontact. Koop deze extra adapter zodat je een tweede oplader voor thuis of op het werk hebt. Deze adapter wordt geleverd met een kabel van ruim 1,8 meter lang zodat zodat het stopcontact niet per se heel dichtbij hoeft te zitten.

Direct Bestellen voor € 19,00

© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.