De beste iPad games najaar 2016

De beste iPad games najaar 2016

Elke week komen er vele nieuwe spelletjes voor de iPad uit, misschien te veel om uit te kiezen. Daarom behandelen we een paar van onze favorieten om de keuze wat makkelijker te maken.

Clash Royale

Clash Royale is de opvolger van het immens populaire Clash of Clans. Vaak gekopieerd met verschillende thema’s, zo is er ook een StarWars versie, maar Clash Royale blijft uniek. Het spel is een multi-player online battle arena gecombineerd met elementen van kaartspellen zoals Magic the Gathering. Het doel is om kronen te winnen door de tegenspeler zijn torens te vernietigen. Hiervoor heb je beschikking over verschillende personages en magische spreuken. Als je al bekend bent met Clash of Clans zal je vele bekende personages tegen komen.

Sorcery 1-4

Gameboeken of ‘kies je eigen avonduur’ boeken zijn in Nederland nooit heel bekend geworden en er zijn er ook maar weinig vertaald. Het zijn avonturen boeken waarin het verhaal niet vaststaat maar de lezer keuzes voor de hoofdpersonage maakt en op die manier het verhaal beïnvloedt, net als een rollenspel, maar dan voor single-player. Sorcery is zo’n verhaal geschreven door één van de beste in het genre, Peter Jackson. Het is ook verkrijgbaar in boekvorm, maar het spelen van dit spel op de iPad is een geweldige ervaring die je meesleept in een fantastisch avontuur.

Triple Town

Tripple Town is een verslavend puzzelspel waarbij je een gemeenschap moet bouwen op een 6 bij 6 rooster en 3 gelijken objecten bij elkaar moet plaatsen om betere versies van dat object te krijgen. Drie boompjes worden een huisje, drie huisjes worden een groter huis, drie grote huizen worden een villa enzovoort. Maar er zijn beren en die kunnen je planning flink dwarsbomen. Je kan niet alles plannen, net als met drie op een rij, soms moet je gokken. Ook Triple Town zorgt voor spanning en af en toe wat gezonde frustratie en is zeker een van de beste puzzelspelletjes op de iPad.

Voor meer spanning en gokje kun je altijd de nieuwste gokkasten vinden via Online Casino’s Nederland. Het drie-op-een-rij concept is hier al lang vervangen door spellen met tot 243 win-lijnen.

 

The World Ends With You

Misschien wel een van de beste RPG’s ooit gemaakt is nu ook beschikbaar op iPad. Het is dan wel aan de dure kant maar daar krijg je veel speeltijd voor. The World Ends With You  is een meeslepend verhaal dat oorspronkelijk op de Nintendo DS uitkwam. Nu kan je dus ook op je iPad het gevecht aan gaan tegen de ‘Reapers Gauntlet’. Het spel bevat een uniek gevecht en power-up systeem en een goede soundtrack. Alles bij elkaar is het zeker zijn prijs waard.

Te vinden in: Apps, Nieuws
Tags:

Reageer