Over Ons

Wie zit er achter iPadinfo.nl?

Martijn

is iemand die nooit stil zit en allerlei zaken door elkaar doet. Netheid en orde zijn woorden die niet in zijn woordenboek te vinden zijn. Chaos en gedrevenheid zijn meer toepasbaar op hem. Martijn is verzamelaar pur sang en gadgetfreak nummer 1. Van Playstation, Xbox, Nintendo,tot Atari, Commodore etc. noem maar op of Martijn heeft het. Naast gadgetfreak is Martijn ook een enorm filmfanaat en gek op snelle sportwagens. Is er trots op dat hij de iPad eerder in zijn bezit had dan een bekende Nederlandse gadgetgoeroe.

Marjolijn

is de rasjournaliste van de iPadinfo club. Afgestudeerd aan de School voor Journalistiek neemt ze geen blad voor haar mond. Ze heeft voor haar werk menig BN-er en prominent wereldburger voor haar camera gehad. Op dit moment twijfelt ze of ze haar carriere buiten Nederland wil gaan voortzetten. Van ons mag ze, als ze maar blijft schrijven voor iPadinfo.nl Als dank voor haar werk aan heeft Martijn haar onlangs een iPad gedoneerd. Ze had er nog geen, vandaar.

Reiziger

is de man met het grote geld. Althans misschien meer de man van het grote geld. Hij werkt in het dagelijks leven bij een grote Nederlandse bank waar hij de scepter zwaait en een ieder voor hem siddert. In de praktijk blijkt hij erg vriendelijk te zijn. Hij is bij toeval op het pad van Martijn gekomen en zo is er tussen hen een hechte iPad vriendschap ontstaan. Sterker nog, ook buiten de gemeenschappelijke interesse in de Apple iPad delen zij nog meer passies: de liefde voor gadgets en films.

Michel

is Trainer / Consultant bij een onderwijsadviesbureau in Utrecht. Zijn achtergrond is docent wiskunde.  Michel heeft een vroeger educatief projectbureau gehad en daarvoor nog op de lerarenopleiding gewerkt. De afgelopen jaren heeft hij zich vooral toegelegd op de (didactische) toepassing van ICT in het onderwijs. Michel meldde zich aan bij iPadinfo als recensent en heeft inmiddels vele posts geschreven. Nu is hij dus helemaal iPad minded!

James

James is opgegroeid in Engeland en schrijft sinds kort voor iPadinfo.nl. Hij is bezeten van de paardensport en brengt dan ook veel tijd door bij de “bookies”. Als hij tijd over heeft schrijft hij voor ons en een zuster website van iPadinfo.nl.

James heeft imiddels een iPad 2 en is er helemaal blij mee.

 

Wil je ook deel uitmaken van ons team of heb je een heet nieuwtje?  Stuur ons dan een mail

© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.