De 5 leukste video slot games voor de iPad

Op zoek naar nieuwe iPad-games voor thuis of onderweg? Heb je al eens een slot game gespeeld?  Dat zijn spellen die zijn afgeleid van gokkasten. Je probeert dus symbolen met gelijke waarde op je scherm tevoorschijn te draaien, bonussen te scoren en toegang te krijgen tot coole minigames. Deze spellen zijn er in verschillende vormen en maten. Vooral de zogenaamde video slots hebben vaak geweldige, sfeervolle animaties en visuals. Speel slot games in een vredige Aziatische omgeving, vaar mee met woeste zeerovers of Vikingen, of scoor magische objecten en figuurtjes in een fantasywereld. Deze spellen speel je online als gratis gokkasten – maar je kunt er, als je wilt, ook geld op inzetten. We lichten hier de 5 allerleukste video slot games voor de iPad uit!

5. Tiki Tumble

Een slot game in een exotische wereld. In een decor van palmbomen, een tropische zee en vuurspuwende vulkanen verzamel je de verschillende Tiki-maskers. Dit zijn indrukwekkende maskers van hout, die constant in beweging zijn zolang ze op je scherm staan. Het spel heeft een heerlijke kleurrijke sfeer en een spannend jungledeuntje op de achtergrond. Behalve de maskers kan je Wilds (jokers) en vermenigvuldigers verdienen, waardoor je score opeens omhoog schiet!

4. Wild Heist

Een heerlijk, spannend spel in een schemerig Brits landhuis. Jij leidt een team van inbrekers door de hallen heen, met als doel de kluis te kraken. Het spel heeft een nachtelijke uitstraling en soundtrack, en de geanimeerde karakters zijn erg mooi uitgewerkt. Er zijn veel manieren waarop je punten kan scoren en buit kunt verzamelen. Portretten van elke inbreker zijn punten waard, en het gouden beeldje waar het de dieven om te doen is, geeft een maximale score. En de extra bonus features maken dit een spel waarbij je urenlang kan doorspelen zonder je te gaan vervelen.  

3. Razor Shark

Weer een compleet ander soort iPad slot game. Je moet in dit hilarische spel uitkijken om niet gebeten te worden – de zee op je scherm is namelijk vergeven van gemene haaien. Die zijn prachtig en grappig vormgegeven, en ook de aangevreten duikapparatuur (snorkels, zwemvliezen, zuurstoftanken) houden de humor in het spel. Al deze objecten leveren je een betere score op, als je er meerdere van op je scherm weet te draaien. De gouden haaien, die als joker tellen, helpen daar flink bij. Ook zijn een aantal speelveldjes bedekt door zeewier. Onthul die en scoor nog meer haaien op een rij!

2. The Great Wall

Dit is één van de vele slots met een Aziatisch thema. Die zijn vaak heel rijk vormgegeven, met krullende Oosterse motiefjes en zachte kleuren. Ook kan je hier heel vaak gouden muntjes, draken, katten en andere Chinese symbolen voor geluk en rijkdom scoren. The Great Wall is ook zo’n slot, die op het scherm van je iPad geweldig tot zijn recht komt. Het symbool van de Hemelse Keizer kan je winst nog veel verder opkrikken en bovendien gratis bonusrondjes (free spins) opleveren. Daar gelden er nóg hogere multipliers – geweldig om een lawine aan punten te scoren. Of harde cash, als je het spel voor echt geld speelt!

1. Wizards Want War!

WWW is één van de allermooiste video slots die wij kennen. En dat wil wat zeggen, want er zijn duizenden titels die je op je iPad kan spelen. In een duizelingwekkende fantasy-omgeving vol storm en bliksem strijden twee tovenaars vanaf hun kasteeltorens om het lot van de wereld. De opzwepende muziek en de prachtige animaties zorgen dat je op het puntje van je stoel zit, terwijl je de magische toverspreuken, monsters en wapens van het scherm oogst. En het hoogtepunt van het spel is een epische battle tussen de goede en de slechte tovenaar, die elkaar proberen uit te schakelen met bollen magische energie. Dit spel loopt over van prachtige beelden, topanimaties en creatieve manieren om een topscore te halen. Speel dit spel en je weet meteen waarom slot games voor de iPad alsmaar populairder worden!

Te vinden in: iPad