iPad 2 lancering 2011 – We maken de Balans op

Om direct maar met de deur in huis te vallen: poeh…..dat was een zware bevalling vandaag. Het heeft ons verbaasd hoeveel mensen er op de been waren om een iPad 2 te scoren.

Een beetje rondvragen in de rij wachtenden om ons heen leverde toch wel wat bijzondere antwoorden op. Het viel ons op dat er toch veel mensen voor een witte iPad waren gekomen, kennelijk hebben ze onze website niet goed gelezen. Onze poll gaf aan dat het meerendeel voor zwart zou gaan, nadat we wat mensen vroegen om ons heen leek dat niet zo te zijn. Misschien willen alleen de Groningers wit, dat kan natuurlijk ook. Wat betreft Wifi en 3G kwam de poll wel goed uit, de meeste mensen kwamen voor een Wi-Fi iPad 2 en ook de grootte bleef bij veel mensen steken bij 16GB of 32 GB.

Wat ons het meest heeft verwonderd is dat er veel minder iPad 2’s te vergeven waren dan vorig jaar het geval was bij de iPad 1. De grote ketens als Mediamarkt en Saturn hebben ongeveer de helft gekregen van wat ze vorig jaar hebben ontvangen. Dat betekent dat er toch veel mensen achter het net hebben gevist. De grotere APR’s hebben ook maar een kleine pluk geleverd gekregen. Het probleem was natuurlijk ook dat er nu maar liefst 12 modellen zijn en vorig jaar maar 6, dat speelt ook meer in de aantallen die men ontving.

Het aantal Wi-Fi versies van de iPad 2 die zijn uitgeleverd overstegen het aantal 3G versies vele malen. We lazen op onze website tientallen berichten van mensen die tevergeefs op zoek waren naar een 3G versie. (Zouden die mensen dan geen iPhone 4 hebben??)

Een ander opmerkelijk punt is dat er heel veel first-time iPad kopers waren te vinden in de rijen. Laten we hopen dat ze allemaal onze website gaan bezoeken.

We zullen de komende dagen nog goed opletten waar er nog iPads te vinden zijn en dat direct aan jullie melden. Het lijkt er op dat er in België nog wel voorraden zijn maar dat in Nederland eigenlijk alles wel zo goed als is opgedroogd vandaag.
Vergeet ons niet te volgen via RSS / Facebook / Twitter dan blijf je op de hoogte van al het nieuws over de iPad en iPad 2

Hieronder nog wat sfeer foto’s van de lancering van de iPad 2 uit Nederland:

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws, Opzienbarend
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.