Apple/Foxconn heeft componenten in huis voor 3 weken productie

We meldden gisteren al dat Apple heeft besloten om onduidelijke redenen de introductie van de iPad 2 in Tsjechie uit te stellen. Er is echter toch ook nog wat goed nieuws te vertellen: Apple en haar productie partner Foxconn hebben in hun magazijnen genoeg voorraad liggen om 3 weken achter elkaar te iPhones en iPads te kunnen produceren.Het lijkt er dus op dat de eerder gemelde vertraging voor de productie voorlopig er nog niet zit aan te komen.

Fabrikant Foxconn wil nooit reageren op berichten die haar cliënten aangaan maar ze meldden toch onlangs  dat ze geen tekorten zien op de korte termijn en dat ze direct bezig zijn geweest om alternatieve leverancier te zoeken mochten bestaande (Japanse) fabrieken leveringsproblemen hebben.

Voorlopig hoeven we ons dus geen zorgen te maken over een eventueel tekort van de iPad. (misschien komt de iPhone 5 wel in gevaar??)

Bron: Digitimes 

Te vinden in: Apple, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.