Belgische Holocube wordt bediend met iPad

Het Belgische bedrijf Holocube ontwikkelt verschillende producten die gebruikt kunnen worden op bijvoorbeeld beurzen.Een van de toppers van het bedrijf is een projectorsysteem dat beelden kan weergeven die geheel driedimensionaal lijken. Het 3D projectiesysteem is onlangs opgeschaald en gekoppeld aan de iPad, met als resultaat de Beam Touch.

Deze link tussen tablets en projectoren maakt het mogelijk om presentaties te geven met 3D-beelden, die je bedient op de gekoppelde tablet. Zoals je op de eerste video hieronder kunt zien is het scherm in afmetingen vergelijkbaar met een volwassen mens, waardoor levensgrote beelden kunnen worden weergegeven. Het scherm is circa 70 inch, terwijl het geprojecteerde beeld een resolutie van 1080 bij 1920 pixels heeft met een helderheid van 600 cd/m². Communicatie tussen de Beam Touch projector en iPad loopt via een speciale app die binnenkort in de App Store verkrijgbaar moet zijn.

Bron: HWinfo.net 

Te vinden in: Apple, Apps, iPad, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.