Steve Jobs vanavond wel of niet aanwezig?

Steve Jobs denkt er over na om aanwezig te zijn bij de presentatie van de iPad 2, die vanavond in San Francisco plaatsvindt. Dat zegt D: All Things Digital op basis van meerdere anonieme bronnen. Het lijkt ons dan wel verstandig als hij een presentatie voorbereid.

Jobs is sinds begin dit jaar met ziekteverlof en de gezondheid van de Apple-topman is broos. Als Jobs daadwerkelijk op het podium zal klimmen, zal hij volgens de bronnen vergezeld worden door Apple collega’s om de nieuwe tablet te presenteren.

De presentaties van Jobs worden gezien als een belangrijke factor in het enthousiasme waarmee nieuwe Apple-producten worden onthaald. Carmine Gallo, schrijver van The presentation secrets of Steve Jobs, bestempelt de Apple-topman zelfs als de meest interessante spreker ter wereld.

In aanloop naar de presentatie duiken er steeds meer geruchten op over de iPad 2. Vooral opvallend is dat sommige media melden dat de tablet vlak na de presentatie al te koop zal zijn. Een aanwijzing hiervoor is dat de eerste iPad al niet meer verkocht wordt door de Amerikaanse electronicaverkoper Best Buy.

Als het met Steve Jobs echt heel slechts zou gaan is dit misschien de gelegenheid om Tim Cooke verder naar voren te schuiven. Immers, de iPad 2 zal ongetwijfeld een groot succes worden en daarmee wordt het succes direct gelinkt aan de presentator…..

Via: Winmagpro.nl

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.