BREAKING – Het is officieel: iPad 2 introductie op 2 maart 2011!

Apple heeft vandaag aan veel media een uitnodiging verzonden om aanwezig te zijn bij een special event a.s. woensdag 2 maart. De bekende website The Loop heeft ook zo’n uitnodiging van Apple ontvangen. Als je naar het plaatje bij de uitnodiging kijkt dan kan er geen twijfel meer over bestaan wat er volgende week op 2 maart onthuld gaat worden. De uitnodiging spreekt zelf van “Come see what 2011 will be the year of.”

Volgens de uitnodiging die verzonden is aan The Loop, zal de bijeenkomst om plaatsvinden in het Buena Center for the Arts in Californië om 10:00 uur lokale tijd, dat is bij ons dan 19:00 uur. Apple heeft hier vrijwel alle belangrijke introducties van de laatste jaar gedaan. We verwachten dat er ook wel weer een livestream beschikbaar zal zijn.

Gisteren was er nog veel verwarring toen Bloomberg meldde dat de iPad 2 met 2 maanden vertraagd zou zijn maar vandaag blijkt dat niets minder waar is, gelukkig maar!

Via: The Loop

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws, Opzienbarend
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.