Gekkenhuis in Engeland bij iPad release

London op stelten!

Hordes Apple fans zijn vandaag afgereisd naar de flagship London Store voor de iPad Launch in Europa. Ook in Engeland wordt de iPad gezien als de revolutie binnen het thuisgebruik van computers.

Zoals in Amerika waren er grote fans bij die de nacht in de straten hadden doorgebracht om zodoende als eerste in de rij te zijn. Volgens onze berichten lagen er ruim 40 mensen om 02:00 uur vannacht rillend voor de winkel te wachten. De meesten waren dik ingepakt in dekens en sommigen hadden zelfs een tentje meegenomen.

Schreeuwend en juichend werden de eerste groepen door het personeel meegenomen om 08:00 uur vanochtend om zodoende de eerste officiële Engelse iPads in ontvangst te nemen. Je zou denk dat het allemaal gratis is, maar dat is het zeker niet. Ook in Engeland liegen de prijzen er niet om.

“Ik heb er 20 uur op moeten wachten, maar het was me elke minuut waard”

aldus Jake Lee, een 17-jarige student uit, terwijl hij zijn iPad liefkozend beet hield.

Ook bekende waren in Londen van de partij: Acteur,  comediant en Twitter enthousiasteling Stephen Fry was ook van de partij in Regent Street. Hij zei:

“Just to see this is fantastic. It is a phenomenal event. There’s never been anything like it.”

Naast de rijen dik in Londen was de iPad vanochtend ook voor het eerst leverbaar in de rest van Engeland, Australië, Japan, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Graag willen we nog benadrukken dat in Juli de iPad beschikbaar komt in Oostenrijk, België, Ierland, Luxemburg en NEDERLAND!

Te vinden in: Apple, iPad
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.