Nederland en België in top 3 duurste iPad data-abonnementen

Uit onderzoek van Telecompaper is gebleken dat de Spaanse inwoners het meeste moeten betalen voor een iPad data-abonnement gevolgd door Nederland en dan België.

De abonnementen die special voor tablets worden aangeboden hebben bijna altijd een datalimiet van 1 GB. De prijs voor zo’n abonnement ligt in Spanje op 25,61 euro en in Nederland op 20,69 euro. In Frankrijk is een iPad abonnement momenteel het goedkoopst, daar kun  je al terecht bij diverse providers vanaf 6,69 euro.

De datalimieten per pakket lopen ook zeer uiteen, in Nederland ligt dit gemiddeld op 1,1 GB, in Zweden en Oostenrijk krijg je gemiddeld maar liefst 9,2 en 8,3 GB.

De populariteit van dit soort abonnementen is flink toegenomen sinds de komst van de iPad, eind juni 2010 werden er in West-Europa nog maar 36 verschillende abonnementen aangeboden voor tablets, inmiddels ligt dat aantal al op 128.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws, Operators, Opzienbarend
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.