Ik hou van Holland naar iPad

Eindelijk Goede Tijden kijken op de iPad.

Onze collega’s van iPadclub kwamen met een interessante scoop. De website van RTL Gemist zou geoptimaliseerd zijn voor de iPad. Eerder kon je de programma’s van RTL niet zien op je iPad of iPhone maar met een speciale link van RTL kan je de programma’s zien in de QuicktTime-player. De speciale site ziet er nog niet zo uit als we op de desktop gewend zijn maar het werkt in ieder geval erg goed. Je kunt dus nu makkelijk naar Goede Tijden Slechte Tijden kijken of naar de TV Kantine!

Via deze link zie je de afleveringen die die avond op tv geweest zijn terug zien. Je kan zelf een hele week terug kijken zodat je geen programma hoeft te missen. De website werkt ook op de iPhone 3GS. Helaas werkt de website (nog) niet op de iPhone 3G.

De programma’s van de publieke omroep zijn nog niet perfect te zien op de iPad. De publieke omroep stapte weliswaar over op HTML5 maar de website is nog niet geoptimaliseerd voor de iPad. De Uitzending Gemist app kan je natuurlijk downloaden uit de App Store, maar die is alleen in iPhone resolutie.

Bron: iPadclub 

Te vinden in: Apple, Nieuws, Rumor
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.