Eerste beeld The Daily onthuld, lancering wederom uitgesteld

Toen we je recent informeerden over The Daily dachten we nog dat we volgende week het eerste langverwachte nummer zouden kunnen lezen. Volgens bronnen wordt de de eerste uitgave van de iPad-only krant toch weer opgeschoven. De vraag is: hoelang?

Het uitbrengen van de krant van topman Murdoch is door Apple en News Corp zelf uitgesteld wordt beweerd.  Als reden wordt opgegeven dat er problemen zijn met een nieuw iPad krantabonnementensysteem. Dit allemaal in tegenstelling dus tot recente berichtgeving over een lancering op 19 januari as.

Peter Kafka schreef op MediaMemo dat de lancering weken vooruit is geschoven en niet maanden, zoals initieel werd aangegeven. Het blog van Kafka is onderdeel van de site All Things Digital, wat weer een News Corp eigendom is. We zullen dus moeten wachten op The Daily, als iemand er überhaupt nog p zit te wachten…

Voor nu alvast een onthullende afbeelding van hoe The Daily er (ooit) uit zou moeten gaan zien! Zijn jullie onder de indruk?

Te vinden in: Apple, Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.