Schuldig aan vertraging iPad?

Niet Apple zelf, maar Wintek de schuldige

Zoals het nu lijkt is Apple’s touchscreen leverancier Wintek verantwoordelijk voor de vertraging die optreedt met de eerste levering Apple iPads. Dus je kunt het zo stellen dat wij hier in Nederland zonder iPad zitten omdat ze bij Wintek hun zaakjes niet voor elkaar hebben. Een ernstige beschuldiging zou je zo denken. Wij zijn er wat dieper ingedoken. Volgens de Taiwanese Digitimes heeft Wintek problemen met de productie van de 25 cm touchscreens.

De grondstoffen bleken minder makkelijk snel leverbaar. Ettelijke fabrieken in China zijn nu bij geschakeld om zo snel mogelijk de productie op te schroeven.  Wintek zelf ontkent alle aantijgingen en zegt dat alles “up and running” is en dat er totaal geen problemen zijn.

Als we dan verder kijken naar Foxconn, die de complete assemblage van de iPads verzorgt zegt men daar dat er zeker 400.000 exemplaren beschikbaar zullen zijn voor de eerste launch. (Hopelijk ook die van iPadinfo erbij!)

Kennelijk is Wintek niet de enige met problemen. Apple zelf heeft nu ook de levering van haar sleeve en keyboard dock al uitgesteld naar medio May. Wij denken dat ze bij Apple een planner moeten zoeken die de zaakjes wel op rit heeft. Dit “gedonder”met levertijden hebben we al vaker meegemaakt bij Apple. Of zouden ze het er om doen ….. 

Te vinden in: Apple, iPad, Rumor
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.