BNP Paribas Fortis bank komt met iPad magazine

We kregen een mooi persberichtje van BNP Paribas Fortis (grote Belgische bank) onder ogen, waarvan wij vonden dat we een klein beetje aandacht aan zouden moeten schenken. Voor zover wij weten is het de eerste (Europese) bank die met een eigen iPad magazine app op de proppen komt.

BNP Paribas Fortis wil haar klanten zo goed mogelijk informeren, niet alleen wat de eigen producten en diensten betreft, maar ook over de relevante thema’s er om heen. Hierbij wordt er bekeken via welke weg de klanten deze informatie bij voorkeur ontvangen.

Vanuit dit oogpunt werd de gloednieuwe iPad-applicatie ‘UltiMag’ ontwikkeld. UltiMag brengt enerzijds een selectie van de beste artikels uit de magazines en nieuwsbrieven van BNP Paribas Fortis waar het een grote dosis interactiviteit aan toevoegt (video’s, getuigenissen, beeldillustraties enz.), en biedt klanten anderzijds de mogelijkheden om hun transacties uit te voeren op iPad. Zo kunnen ze via een sneltoegang op PC banking of Mobile banking inloggen. Met dit nieuwe aanbod speelt BNP Paribas Fortis in op de toenemende vraag van klanten om altijd en overal bereikbaar te zijn, en dit via verschillende kanalen. Wanneer de app precies te downloaden is weten we niet met zekerheid te zeggen.

Hier kun je een demo van de app bekijken.

Te vinden in: Apple, Apps, Ebooks & Magazines, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.