Belgisch Telenet komt met TV App Yelo

Het telecombedrijf Telenet heeft Yelo, een nieuw systeem waarmee televisie kan bekeken worden op elk scherm in de woning, gelanceerd. Duco Sickinghe, chief executive van Telenet, heeft het over een mijlpaal in de evolutie van het televisielandschap, zoals ook de digitale televisie dat vijf jaar geleden was. Inmiddels is Yelo voor alle Telenet-klanten met een abonnement voor internet en televisie, te bekijken op de iPhone en iPad.

Begin volgend jaar wordt dat ook mogelijk op elke computer die met wifi aan een modem is verbonden. Het systeem wordt in de opstartfase gratis aangeboden. Over een half jaar volgt een evaluatie, wanneer een tarifiëring zal worden ingevoerd. In eerste instantie zullen 10 tv-zenders beschikbaar zijn, die door een gebruikersgroep worden geëvalueerd. Het gaat om de VRT-zenders Eén en Canvas, NJAM, Disney, Studio 100, Acht, Prime Sport, Eurosport, Discovery en BBC Entertainment. Later komen er nog meer zenders bij De gesprekken met de grote commerciële zenders zijn nog lopende. Daarbij moeten onder meer afspraken geworden gemaakt rond auteursrechten.

Bron: Express.be

Te vinden in: Apple, Apps, iPad, iPhone, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.