iPad wacht op FCC goedkeuring

iPad nog niet leverbaar door ontbreken FCC keurmerk

Pas eind Maart zal de iPad zijn weg vinden naar de consumenten, op de Apple website kan je jezelf aanmelden om op de hoogte te worden gehouden wanneer je een exemplaar kan bestellen. De reden dat je de iPad nog niet kan bestellen is vrij simpel het apparaat heeft nog niet de benodigde goedkeuring van de Federal Communications Commission (FCC).

De FCC is een onafhankelijk Amerikaans overheidsorgaan opgericht naar aanleiding van de communicatiewetgeving van 1934. De FCC draagt de verantwoordelijk voor alle regelgeving met betrekking tot telecommunicatie, waaronder radio-, televisie-, kabel- en satellietcommunicatie. De FCC regelt ook het gebruik van de radiofrequenties die door mobiele telefoons en draadloze netwerken worden gebruikt.

De specificaties op Apple’s iPad pagina vermelden het ontbreken van de FCC-goedkeuring in kleine lettertjes. Er is geen enkele reden om te verwachten dat de iPad zal worden afgekeurd door de FCC. Apple heeft namelijk ruimschoots ervaring met het goedkeuringstraject, denk hierbij aan de iPhone en de Airport varianten.

Bron: appletips.com

Te vinden in: Apple, iPad
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.