iPad zorgt voor Boost Appstore development

Mobile analytics bedrijf Flurry heeft vandaag een rapport uitgegeven waar haar geberuikers data van de maand januari in beschreven zijn. In dit rapport is naast een paar leuke nieuwtjes een verdrievoudiging te zien in de ontwikelling van software ,lees  Appstore producten. Veel ontwikkelaars zijn aangesloten bij Flurry en stellen hen op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op software gebied. Hier kwam duidelijk naar voren dat er een flinke verschuiving plaatsvindt. We denken dat de sterke groei op het gebied van Appstore te wijten is aan de introductie van de iPad in januari van dit jaar.

Dit is een interessante ontwikelling, we hopen dat dit door zet. Voor Apple zijn dit soort berichten van groot belang. Immers de ontwikkelaars van de Appstore software zullen grotendeels verantwoordelijk zijn voor het eventuele succes van de iPad.

Opvallend in de grafiek is te zien wat de achterstand van Googles Android op dit moment op loopt. Hier zal mijn bij Google toch nog wel even verder over gaan napraten vermoeden wij… 

Te vinden in: Apps, iPad, Opzienbarend
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.