Tvshows nu maar $0.99 voor iPad?

Prijsverlaging iTunes TV programmas is onderweg.

Volgens de Wall Street Journal en de Financial Times heeft Apple de prijzen van haar US televisieprogrammas verlaagd naar 99 cents, precies op tijd voor de iPad launch. Een snel rondje door de  iTunes winkel maakt ons duidelijk dat Apple al een tijdje aan het expirementeren is met het 99 cent prijspeil (evenals het toevoegen van een aantal freebies) op diverse iTunes afleveringen; TV programmas die voorheen voor $1.99 (standard definition quality) of $2.99 (HD Quality). Vanzelfsprekend gaat dit dus veranderen als de iPad de markt gaat openbreken. Apple is inmiddels druk met gesprekken bezig met diverse content providers die graag willen dat er maandelijkse abonnementen verkocht worden.  Apple is daar op dit moment nog niet voor gezwicht maar staat volgens bronnen bij de Washington Post er wel open voor.

Misschien gedenkwaardig om je nog te herinneren dat, Steve Jobs voor de introductie van de iPod Video regelmatig zijn afgrijzen uitte over het idee dat mensen videos zouden gaan kijken op een klein display. De iPad, met zijn grote 9.7-inch 1,024 x 768 pixel IPS panel, is inderdaad een beter product om videos te kijken. Geen verrassing dus dat Apple nu probeert haar favoriete, psychologische prijspunt van $0.99 te realiseren.

Bron: Engadget 

Te vinden in: Apple, iPad, iTunes
Tags: , , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.