Gratis iPad van Apple

Studenten maken kans op prachtige prijzen bij ophalen reisproduct OV-chipkaart

Tot op heden heeft tweederde van de studenten hun reisproduct 2010 voor de OV-chipkaart opgehaald. Hiermee komt het einde van de ophaalperiode snel dichterbij. Daarom is het van groot belang dat alle studenten in Nederland, ook de MBO-ers, hun reisproduct 2010 zo snel mogelijk ophalen.

Door dit te doen kunnen ze blijven reizen met hun studenten OV-chipkaart en maken ze, net als de studenten die hun reisproduct al hebben opgehaald, automatisch kans op een aantal geweldige prijzen. Het ophalen kan bij 1.200 ophaalpunten in heel Nederland. De juiste ophaalpunten in de buurt zijn voor studenten makkelijk te vinden via de website www.studentenov-chipkaart.nl. Het advies aan studenten is en blijft hun reisproduct op te halen buiten de drukke periode tussen 12.00 en 16.00 uur.

Nieuw is dat alle studenten die hun reisproduct 2010 hebben opgehaald kans maken op prachtige prijzen. De hoofdprijs is een geheel verzorgde wintersportvakantie voor de winnaar die vijf vrienden/vriendinnen mag meenemen: eerste klas in de trein naar de Alpen, een luxe eigen chalet, de skispullen die nodig zijn, privéles voor de hele groep en gratis eten en drinken. Daarnaast maken studenten kans op één van de tien iPads, de gloednieuwe tabletcomputer van Apple, die tot het prijzenpakket behoren. Winnaars krijgen de IPad zodra die beschikbaar komt.

Onder het motto “Haal vandaag nog je studentenreisproduct 2010 op en maak kans op fantastische prijzen” worden studenten vanaf vandaag benaderd door teams die allerlei onderwijsinstellingen bezoeken en flyers uitdelen. Ook is informatie over deelname en de prijzen te vinden op de website www.studentenov-chipkaart.nl, waar eveneens de actievoorwaarden staan vermeld. Via deze website is ook een stap-voor-stap demo te zien over het ophalen van het studentenreisproduct.

Studenten hoeven, behalve het ophalen van hun reisproduct, niets extra’s te doen om voor de prijzen in aanmerking te komen. Degenen die hun reisproduct al hebben opgehaald, maken automatisch kans op één van de prijzen. Degenen die hun reisproduct nog niet hebben opgehaald of bij wie het ophalen eerder niet is gelukt, worden uitgenodigd het zo snel mogelijk (nogmaals) te doen. Uit alle Studenten OV-chipkaarten met een studentenreisproduct 2010 zal een notaris de winnende nummers trekken 

Te vinden in: iPad, Opzienbarend
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.