AppEvent organiseert Health Event met gratis Health Apps

appeventWaarom tot 1 januari wachten met goede voornemens? Om iedereen te stimuleren fit de winter in te gaan, organiseert AppEvent het ‘Health Event’. Een week lang is er iedere dag een betaalde app gratis te downloaden. Ook de dagelijkse nieuwsberichten en aanbevolen apps staan in het teken van een gezonde leefstijl.

Van gezonde fruitshakes tot intensieve trainingsschema’s, de redactie stelde een lijst apps van Nederlandse ontwikkelaars samen. Deze apps worden normaal tegen betaling aangeboden, maar zijn vanaf zaterdag 15 november elke dag gratis te downloaden. Samen hebben deze applicaties een waarde van over de €15,00.

Gezond nieuws
Naast de apps die gratis aangeboden worden, zet AppEvent ook andere fitness- of gezondheidsapps in de spotlight. Applicaties voor de iPhone of iPad die de redactie bijzonder vindt, speciaal voor de healthfreaks die aan één app niet genoeg hebben. Zelfs de dagelijkse nieuwsitems zullen technologie en gezondheid combineren. Kortom, het Health Event is het ideale moment om een gezonde leefstijl nieuw leven in te blazen.

Typische Nederlands
Ook na het ‘Health Event’ is er genoeg reden om AppEvent te blijven volgen. AppEvent biedt gebruikers van een iPhone of iPad sinds 2009 gratis apps aan waar normaal voor betaald moet worden. Deelnemen aan AppEvent heeft voor zowel ontwikkelaars als gebruikers grote voordelen: ontwikkelaars kunnen het grote publiek laten kennismaken met hun app terwijl gebruikers de kans krijgen om nieuwe apps te ontdekken. AppEvent onderscheidt zich door naast internationale apps wekelijks ook typische Nederlandstalige apps aan te bieden. Met AppEvent ben je er zeker van dat je nooit een goede deal mist.

De AppEvent-app is gratis te downloaden:

icon
AppEventMCM PublishersNieuwsGratisDownload
 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.