Sanoma iPad challenge gaat voortvarend

Het aantal inzendingen voor Sanoma’s iPad challenge stroomt nog steeds binnen. De ideeën zijn erg divers: van applicaties voor kinderen en ouders tot apps voor zakelijk of zelfs medisch gebruik. Ook komen er veel applicatie ideeën voor tijdschriften van Sanoma Uitgevers binnen.

“Natuurlijk inspirerend en iets waar we zelf ook al druk mee bezig zijn. Verrassend vind ik vooral de verschillende invalshoeken en gebruiksmomenten. Er zijn hele specifieke ideeën voor apps ingezonden, bijvoorbeeld eentje voor in de sportwereld of een app voor in de tuin”, zegt manager business development en voorzitter van de jury Herman Kienhuis.

Met de iPad App Challenge roept Sanoma Digital iedereen met een creatieve geest op mee te denken over de mogelijkheden van apps voor de iPad. Om zo samen de grenzen van dit nieuwe medium af te tasten.

De ideeën voor de iPad App Challenge kunnen tot donderdag 16 september worden ingezonden via de website www.sanomadigital.nl/ipadappchallenge. 5.000 euro valt er te winnen. Mocht Sanoma het idee ook echt willen gaan ontwikkelen dan zit er nog eens een prijs ter waarde van 5.000 euro aan vast.

De genomineerden worden rond 20 september bekend gemaakt en presenteren hun ideeën op event Picnic op donderdag 23 september. Daar wordt in een middagsessie voluit gesproken over de iPad. Onder andere worden daar de eerste resultaten van de NU.nl iPad app gedeeld, die half juli gelanceerd werd. Een mooi podium om te discussiëren over de toekomst van de iPad en tablets in het algemeen.

Bron: persbericht 

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.