Evernote bereikt de miljoenste gebruiker in Nederland

evernote-for-windows-8-10-536x535Evernote, het bedrijf dat de wereld helpt om alles te herinneren, kondigt vandaag aan dat zij meer dan een miljoen gebruikers hebben in Nederland. Evernote biedt personen en groepen de mogelijkheid om alles dat belangrijk voor hen is in het dagelijks leven te schrijven, verzamelen, vinden en te presenteren via één werkruimte die altijd beschikbaar is op alle (mobiele) devices. De software heeft meer dan 100 miljoen gebruikers wereldwijd.

“We lanceerden Evernote in het Nederlands in oktober 2009, en hebben nu meer dan 1.6 miljoen gebruikers in de Benelux landen.” vertelt Cristina Riesen, Evernote’s General Manager voor EMEA. “In een regio die bekend staat om haar sterke ondernemerscultuur en adaptieve houding ten opzichte van nieuwe technologie en applicaties, zijn we enorm enthousiast om te zien dat het aantal teams en personen die gebruik maken van Evernote en Evernote Business meer dan 30% is gestegen het afgelopen jaar!”

Nederland sluit zich met deze gebruikersmijlpaal aan bij 20 andere landen in de ‘million user club’, waaronder Japan, de VS, Duitsland, en Spanje. Binnen Europa vormen de Engelsen de grootste groep Evernote afnemers, het zijn er ruim 3,7 miljoen.

Evernote is opgericht in 2008, en is daarmee nu zes jaar op avontuur om de 100-jarige start- up te worden. Het bedrijf heeft wereldwijd 10 kantoren en ruim 380 medewerkers.

Te vinden in: Apps, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.