Gerucht: iPad Air 2 krijgt zelfde uiterlijk maar wél vingerafdrukscanner!

tab_hero_ipadair_2xEr was al een tijd weinig te melden over de opvolger van de huidige iPad Air. Traditioneel vindt medio september de grote Apple productaankondiging plaats. Dat zal ook dit jaar niet anders zijn. We hebben echter maar bar weinig gehoord over de nieuwe iPad Air. Tot vandaag dan want de Aziatische website ETNews meldt dat Apple deze maand begint met de massaproductie van schermen voor de nieuwe iPad Air, de overige onderdelen worden in juli en augustus geproduceerd.

De nieuwe iPad Air blijft qua uiterlijk vrijwel gelijk aan het huidige model. Veranderingen zul je dus moeten gaan vinden binnenin het apparaat. De nieuwe A8 processor die in de iPhone 6 gaat komen zal vast en zeker onderdeel uitmaken van de jaarlijkse upgrade. Daarnaast zal de camera ongetwijfeld weer iets verbeterd worden. Ik denk echter niet dat veel mensen daar op zitten te wachten. Persoonlijk ken ik maar maar weinig mensen die de iPad camera regelmatig of zelfs überhaupt gebruiken. De front camera wordt ook vast en zeker aangepast, dat lijkt mij ook een prima plan voor mensen die bijv. Skype en Facetime gebruiken.

Tijdens de WWDC speech van Apple werd er veel verteld over het nieuwe besturingssysteem iOS 8. Een van de mooie dingen daaraan is dat Apple haar iOS voor developers openstelt om een aantal functies van het idevice te gebruiken. Een van die functies is de vingerafdruk scanner. Logischerwijs gaat die er dan ook zeker van komen in die nieuwe iPad Air. Dat zou ik zelf trouwens een goed idee vinden want ongemerkt probeer ik hem vaak op die manier te unlocken (naast de iPad Air gebruik ik een iPhone 5S..)

Nog even geduld dus, een paar maandjes maar… 

Te vinden in: Nieuws, Rumor
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.