‘iOS 8 ondersteunt openen twee apps tegelijk’

ios-8-downloadEen van de geruchten die op dit moment de kop opsteken vwb iOS 8, in aanloop van de jaarlijkse WWDC conferentie van Apple, is de mogelijkheid tot het openen van twee apps tegelijkertijd.

Het is een interessante mogelijkheid voor ontwikkelaars. Veel  iPad-gebruikers  wachten er al met smart op. Volgens de website 9to5mac.com is Apple hiermee druk aan te sleutelen. Naar verwachting presenteert Apple op de WWDC, die volgende maand gehouden wordt, een voorproefje van iOS 8. Het vernieuwde besturingssysteem voor de iPad en iPhone wordt zelf naar verwachting eind van dit jaar uitgebracht.

Split-screen multitasking zou volgens 9to5mac.com alleen werken in landschapsmodus van de iPad. Dat lijkt ook logisch i.v.m. de schermbreedte.  Er wordt al een tijd gespeculeerd over een iPad met een groter scherm. Dit zou een mooi feature voor die iPad kunnen zijn.

We wachten met smart af tot de WWDC begint. 

Te vinden in: iOS Firmware, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.