Apple’s App van de week: Notability [GRATIS]

Screenshot 2014-05-04 21.52.16In de App van de Week heeft Apple gekozen voor een zeer bekende app, namelijk Notability. Deze app van ontwikkelaar Ginger Labs is dan ook een erg handige notitie-app en is een welkome aanwinst in je bureauaccessoires mapje op je iPad.

Notability is een krachtige notitieapp voor iPad en iPhone: schets ideeën, voorzie documenten van aantekeningen, onderteken contracten, vul werkbladen in, houd een dagboek bij, maak reisaantekeningen of geef een cursus. Dankzij de iCloud-ondersteuning reizen uw notities altijd met u mee!

Schrijf, illustreer en annoteer met fraaie inkt. In het zoomvenster van Notability tekent u snel en gemakkelijk tot in detail, terwijl de polssteun uw notities beschermt tegen ongewenste aanpassingen. Kies de juiste pen en papiersoort voor elk project.

Importeer formulieren, contracten, werkbladen, documenten, presentaties of zelfs boeken; gebruik vervolgens dezelfde gereedschappen in Notability waarmee u die fraaie notities maakt om ook PDF’s te annoteren. Hebt u bestanden in andere structuren dan DOC of PPT? Notability kan ook deze importeren dankzij Google Drive.

Type een essay, maak een opsomming, vul een sollicitatieformulier in of stel een lijst samen met de geavanceerde tekstverwerkingsfuncties van Notability. Kies naar wens een geschikt lettertype en een passende stijl, kleur en grootte. Gebruik tekstvakken om tekst precies te plaatsen waar u deze wilt hebben.

Speel uw notities opnieuw af! Alles wat u typt, schrijft of toevoegt aan een notitie, wordt gekoppeld aan de audio-opname, zodat u bij het doornemen van notities beschikt over meer context dan ooit tevoren. Tik gewoon op Speel af en bekijk uw notities. Wilt u naar een specifiek punt in een opname springen? Tik op een woord met het navigatiegereedschap en u gaat naar dat punt van de opname.

Als u graag effectief werkt, is het belangrijk dat u uw notities snel kunt terugvinden. Gebruik de zoekfunctie om snel notities te zoeken op titel of inhoud. Op de iPad kunt u een bladwijzer maken voor pagina’s van een notitie, een PDF filteren op geannoteerde pagina’s of in de paginanavigator op trefwoorden zoeken.

Orden uw notities op onderwerp in de bibliotheek en maak automatisch een reservekopie van al uw werk naar Dropbox, Box, Google Drive of WebDAV. Via deze diensten, e-mail, Airdrop en twitter kunt u uw Notability-bestanden bovendien delen met collega’s, klasgenoten, studenten of docenten. iCloud zorgt ervoor dat al uw notities automatisch up-to-date zijn op uw iPad, iPhone en iPod touch.

Profiteer ervan zo lang het nog duurt!

icon
NotabilityGinger LabsProductiviteit€ 9.99Download
 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.