Apple brengt iOS 7.1 uit voor iPad en iPhone

iOS-7.1Apple heeft vannacht een update voor het besturingssysteem iOS vrijgegeven. In het vernieuwde iOS 7.1 worden naast het aanpassen van wat vervelende bugs ook nieuwe functies toegevoegd.

De belangrijkste nieuwe functie is CarPlay, deze functie is met name geschikt voor de iPhone. Het is nu mogelijk om in bepaalde modellen auto’s (BMW, Volvo etc.) de telefoon te koppelen met het dashboard systeem van de auto.
Het is dan mogelijk apps als Kaarten, Siri en Muziek te gebruiken. Siri zelf is ook aangepast in de nieuwe iOS 7 versie maar helaas nog immer geen ondersteuning voor de Nederlandse taal. Kennelijk is Nederland (en Vlaamstalig Belgie) niet belangrijk genoeg voor Apple.

De camera app van zowel de iPhone als de iPad  is ook vernieuwd. Er is een automatische HDR detectie toegevoegd. De camera beslist dus zelf of een HDR foto een beter resultaat oplevert. 

Te vinden in: iOS Firmware, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.