Verkoop iPad Air is gestart!

tim-cook-ipad-airOm 9 uur vanochtend (sommige winkels openden hun deuren al om 8 uur trouwens) is de verkoop van de nieuwe iPad Air van start gegaan.

Van te voren werd verwacht dat er voldoende iPad Airs beschikbaar zouden zijn en dat blijkt ook het geval. Veelal hebben de Apple Premium Retailstores een veelvoud geleverd gekregen dan ze kregen bij de schaarse introductie van de iPad 3.

Over de iPad Mini met retina scherm kan alleen maar worden gezegd dat ze op of rond 21 november van dit jaar verkrijgbaar zullen zijn maar dat je daar echt geluk mee moet hebben. Betere leveringen worden pas in 2014 verwacht nu concurrent Samsung (de Display tak) heeft toegezegd dat ze voor Apple naast Sharp en LG mee gaan helpen met het produceren van het lastig te maken retinascherm.

De iPad Air is te koop vanaf 479 euro en daarvoor krijg je dan een 16 GB versie zonder 3G. De iPad Air is trouwens de eerste iPad die ook leverbaar is in een 128 Gb variant!

Te vinden in: iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.