Dit is hem dan: de iPad Air!

tab_hero_ipadair_2xDit is de nieuwe iPad Air.  Naast de iPad Air heeft Apple vandaag zoals verwacht ook de opvolger van de iPad Mini aangekondigd, met jullie raden het al, een retina scherm.

De oude iPad 2 blijft beschikbaar net als de oude iPad Mini. Alle nieuwe iPads,  De iPad Air is vanaf 1 november verkrijgbaar, ook in Nederland. De iPad Mini met retinascherm ergens in november. De prijzen van de iPad Mini zal rond de 299 euro liggen en de nieuwe iPad Mini 2 rond de 399 euro.

De iPad Air houdt dezelfde prijs als de huidige generatie iPads met retinascherm.

Zowel de iPad Mini 2 als de iPad Air hebben een retinascherm met een resolutie van 2048 x 1536 pixels. Ook zijn ze allebei uitgerust met de nieuwe A7 processor. De iPad Air heeft daarnaast nog eens 64 bit architectuur en maakt hem de allersnelste iPad ooit!

Als je kijkt naar het ontwerp van de iPad Air snap je direct waarom Apple hem ‘Air’ heeft gedoopt. De iPad Air is namelijk 43% dunner aan de bezel en 20% minder dik dan de huidige iPad.

De iPad Air heeft GEEN fingerprint sensor zoals alom wel werd verwacht, tevens blijven andere innoviteiten uit.
Al met al kunnen we zeggen dat Apple niet voor veel verrassingen heeft gezorgd, evenals vorige maand bij de iPhone presentatie. 

Te vinden in: iPad
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.