Kickstarter: Opus is iPad stand en geluidsversterker

OpusTwee jaar geleden schreven we al over de Soundjaw. Deze kleine plastic toevoeging aan je iPad zou er voor moeten zorgen dat het geluid van je iPad niet meer alleen naar achteren wordt gestuurd maar via het aanhangsel naar voren wordt gekaatst.

Deze week viel ons oog op de Opus. Op de website Kickstarter proberen de Amerikanen achter dit product 10.000 dollar op te halen om een mal te kunnen maken die massaproductie mogelijk kan maken.

De Opus is niet alleen een geluidsversterker voor je iPad maar ook tegelijkertijd een handige steun. Het mooier aan de Opus is dat hij niet alleen voor de iPad geschikt is maar ook samen kan werken met een iPhone.

De Opus bestaat uit twee delen die na gebruik makkelijk in elkaar worden geschoven en door middel van magneten vast blijven zitten. Wil je een Opus bemachtigen, dan kun je dat voor 40 dollar doen (incl. verzendkosten via Kickstarter). Let op: de levertijd is wel ruim 6 maanden!

 

Te vinden in: Accessoires, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.