Grote Krustyland update voor The Simpsons

image003Electronic Arts All Play heeft vandaag de release aangekondigd van de Krustyland-update voor The Simpsons: Tapped Out voor alle mobiele apparaten. De populaire cynische clown, Krusty, heropent Krustyland en hij zoekt een sukkel, eh, ‘werknemer’ die het park gratis wil herbouwen. Bouw je eigen pretpark met attracties, games, mascottes, missies en nog veel meer!

De Krustyland-update is de nieuwste game-aanvulling die rechtstreeks gekoppeld is aan de tv-serie The Simpsons. Met nieuwe content zoals:
·         Krustyland: Ontwikkel een splinternieuw terrein voor je park en verhoog je Krust-O-Meter om meer bezoekers te trekken.
·         Attracties en games: Bezorg de bezoekers een onvergetelijke ervaring met de misselijkmakende Death Drop, houd de tandartsen aan het werk met de Tooth Clipper, stel de zwaartekracht op de proef op Mt. Krustmore en nog veel meer. Je kunt kiezen uit meer dan veertig attracties en games, dus succes verzekerd!
·         Mascottes: Vermaak je gasten met het beroemde trio Itchy, Scratchy en de onfortuinlijke Poochie.
·         Missies: Wordt Krustyland een lucratieve onderneming of ziet Krusty zijn winst sneller de diepte in storten dan de Death Drop? Houdt Lisa’s romantische intermezzo langer dan een paar missies stand? Gaat het pretpark ten onder aan Barts voorliefde voor gevaar? Download de update om erachter te komen!

The Simpsons: Tapped Out is geschreven door de bekroonde schrijvers van The Simpsons en brengt een van de langstlopende tv-series aller tijden tot leven. In The Simpsons: Tapped Out kom je veel van de personages tegen die je in de 25 seizoenen van de serie hebt leren kennen.

Oja, de update is helemaal gratis, vanzelfsprekend.

icon
The Simpsons™: Tapped OutElectronic ArtsGamesGratisDownload
 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.