Dual iPad en iPhone charger

Normaal gesproken is het geen raar idee om te veronderstellen dat Apple liefhebbers in het algemeen misschien wel een iPad én een iPhone hebben. Persoonlijk is dat bij mij ook zo en ik zal vast geen uitzondering zijn in Nederland. Ook Reiziger heeft een iPhone.

Toen ik dus deze gadget tegenkwam dacht ik wel even dat dit wel een hele mooie oplossing is om alle snoeren op te ruimen en een mooi laadstation op je nachtkastje of in de woonkamer neer te zetten.

XtremeMac heeft de oplossing met zijn InCharge Duo for iPad (US$59.99), een dual dock die niet alleen de forse 2.1 ampere stroom levert om de iPad op te laden maar ook een iPhone of iPod erbij kan opladen. Natuurlijk kun je ook een iPod én een iPhone tegelijk opladen als je lekker met je iPad zit te spelen.

De InCharge Duo ziet er gewoon heel goed uit. Het is een slanke donkergrijze doos met een klein logo aan de voorkant en twee kleine LEDs die de status weergeven. Zoals ik eerder zei past deze lader prima op je nachtkastje omdat de LEDs niet te fel van kleur zijn, zodat ze je niet wakker houden ‘s nachts.

Afhankelijk van welke combinatie je in de lader wilt stoppen worden er door de fabrikant 5 inlays meegeleverd waarmee alle huidige modellen iPhone, iPod en iPad geladen kunnen worden. Helaas moet ik wel opmerken dat er voor de nieuwe types iPod touch, nano, en shuffle geen inlays bijzitten. Maar dat kan nog komen natuurlijk.

Al met al een top productje, we houden jullie op de hoogte als hij in Nederland te koop is. 

Te vinden in: Accessoires, Accessoires, Apple, Apps, iPad, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.