Apple’s App van de Week: Galaxy of Fire 2 HD

gof2HDNa de ietwat simpele app die Apple vorige week cadeau gaf hebben we nu een supercoole game van Apple gekregen: Galaxy on Fire 2 HD.

Het spel is het beste te omschrijven als een space trading game met daarnaast een leuke verhaallijn. Ken je van vroeger Elite en Frontier nog? Niet? Wing Commander dan? In die richting moet je dit spel zoeken.

Het spel is inmiddels met 2 expansiepacks verder uit te breiden om zodoende nog meer planeten, melkwegstelstels, ruimteschepen in je spel te betrekken.

Voor alle Sci-Fi fans is dit een must-have game. Direct downloaden dus!

icon
Galaxy on Fire 2™ HDFISHLABSGamesGratisDownload

# # # EEN ONGEKEND AVONTUUR IN HET HEELAL # # #
Galaxy on Fire 2™ HD is een kwalitatief hoogwaardige 3D vecht- en handelssimulatie, die zich in de ruimte afspeelt. De game zit boordevol actie maar kent ook adventure- en RPG-aspecten. Jij bent het heethoofd Keith T. Maxwell, een veteraan uit de ruimte-oorlogen. Je moet zien te voorkomen dat de Melkweg vernietigd wordt door sluwe buitenaardse kapers, meedogenloze ruimtepiraten en gekken die op macht uit zijn!

# # # EEN CONSTANTE STROOM VAN NIEUWE AVONTUREN # # #
Ga op nieuwe avonturen en kom tegenover nieuwe uitdagingen te staan met het grootse nieuwe uitbreidingspakket Supernova™ en de veelgeprezen eerste uitbreiding Valkyrie™ (beschikbaar via aankopen vanuit de app)! Vlieg in nieuwe ruimteschepen, monteer nieuwe wapens, ontmoet nieuwe personages, bezoek nieuwe sterrenstelsels en waag je aan nieuwe campagnes met in totaal meer dan 20 uur speeltijd!

Bovendien kun je je eigen ruimtestation kopen, de beruchte Kaamo Club, om allerlei voorwerpen op te slaan. Je kunt er zelfs je favoriete schepen parkeren en opleuken.

# # # VERTROUW OP DE MEDIA # # #
De internationale pers is dol op Galaxy on Fire 2™ HD en noemt het “de beste space shooter in de App Store” (148 Apps, 4.5/5 punten), “een Freelancer voor de iPhone” (Gamedot 10/10 punten) en “een verplichte aanschaf voor de mobiele core gamer” (AppCraver, 5/5 punten).

# # # VERTROUW OP DE FANS # # #
Duizenden fans hebben Galaxy on Fire 2™ HD 5 sterren gegeven! Volgens hen is het niet alleen “een verplichte aanschaf voor elke ruimtefan” (xxAltitud3xx), maar is het ook “zo goed dat ik me afvraag waarom iemand de moeite zou nemen games te spelen op iets anders dan de iPad” (LunarFlame13)!

# # # HONDERDEN UNIEKE MOGELIJKHEDEN # # #
• Een reusachtige Melkweg met meer dan 20 sterrenstelsels en meer dan 100 planeten en ruimtestations
• Meer dan 30 ruimteschepen die je zelf aan kunt passen, en honderden verschillende wapensystemen, power-ups en nuttige voorwerpen
• Een unieke mix van spelen binnen een verhaal, missies doen of gewoon je eigen gang gaan
• Beelden van een hoge kwaliteit, waaronder gedetailleerde 3D-modellen, hi-res textures en adembenemende geluidseffecten
• 3D-geluid, grandioze soundtrack en volledig gesproken (Engels)
• Action Freeze™: maak vanuit elke hoek screenshots en deel deze op Facebook
• Ingebouwde ondersteuning voor het Retina-scherm van de nieuwe iPad, iPHone5, iPhone 4S en nieuwere hardware
• Synchronisatie van opgeslagen spellen via iCloud tussen SD-, HD- en Full HD (Mac)-versie

# # # SLUIT JE AAN BIJ DE COMMUNITY # # #
Maak kennis met duizenden andere fans van Galaxy on Fire 2™ op onze officiële website, forums en sociale media-profielen! We horen graag van je!

Officiële Galaxy on Fire™ homepage – http://www.galaxyonfire.com/
Officiële Galaxy on Fire™ nieuwsbrief – http://bit.ly/gof2-newsletter
Officiële Fishlabs homepage – http://www.fishlabs.net/
Officiële Fishlabs forums – http://forums.fishlabs.net/en
Officiële GOF2 HD trailer – http://bit.ly/gof2-hd-trailer

Vind GOF leuk op Facebook – http://www.facebook.com/galaxyonfire
Vind ons leuk op Facebook – http://www.facebook.com/fishlabs
Volg ons op Twitter – http://www.twitter.com/fishlabs
Bekijk ons op YouTube – http://www.youtube.com/fishlabsgames

# # # HARDWAREVEREISTEN # # #
Galaxy on Fire 2™ HD is helemaal toegesneden op de mogelijkheden van de iPhone 5, iPhone 4S, iPad 2 en de nieuwe iPad. Als je een ouder iOS-apparaat hebt, download dan de gewone SD-versie van het spel!

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.