Speciale Aanbieding: iPad Mini / iPad 4 / iPhone 5 Lightning kabel voor maar 5 euro!

iPad_Lightning_8pin kabelOnze partner BatteryKing heeft een hele goede deal voor jullie bedacht, die we jullie niet willen onthouden. De eerste 100 kopers van een 8 pin Lightning kabel betalen geen 10 euro maar slechts maar 5 euro incl. verzending*.

Je kunt deze kabel niet vergelijken met andere goedkope kabels die op internet verkocht worden. De BatteryKing kabel is van uitzonderlijk hoge kwaliteit en werkelijk niet te onderscheiden van een originele Apple kabel (prijs 30 euro..) De kabel is 100 cm lang en de dikte is identiek aan een originele kabel. Ook is de kabel lekker soepel en gemaakt van de beste kwaliteit pvc. Kortom: een echte kwaliteitskabel.

Om hiervoor in aanmerking te komen dien je de volgende kortingscode te gebruiken in het afrekenscherm: IPADINFO5 De code geeft je dan 5 euro korting op het totaalbedrag.

De kabel is via deze link direct te bestellen. De kabels zijn direct uit voorraad leverbaar en als je voor 17:00 uur bestelt, dan heb je de kabel de volgende dag al in huis!

*Batteryking behoudt levering voor als misbruik van de kortingscode wordt vermoed. 

Te vinden in: Koopinfo, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.