Jailbreak iOS 6.1 nu beschikbaar voor iPad [Handleiding]

Schermafbeelding 2013-02-04 om 20.13.17Het is zover! De jailbreak voor iOS 6.1 is vanaf nu te downloaden via evasi0n.com. Deze jailbreak is geschikt voor de iPhone 3GS, iPhone 4 en 4S, iPhone 5, iPod touch 4G en 5G, de iPad 2, 3e en 4e generatie iPad en iPad Mini.

Zorg dat je altijd voordat je begint een backup maakt van van de iPad. Zo kun je altijd terug naar iOS 6.1 als het om een of andere reden misgaat. Wat ook belangrijk is, is dat je een eventueel lock wachtwoord tijdelijk uitschakelt voordat je aan de jailbreak begint.

Je kunt evasi0n downloaden voor Linux, Windows en voor Mac OS X . Start evasi0n op en sluit je iPad aan. Als je iPad herkent wordt klik je op “Jailbreak” en de rest gaat vanzelf.

Dit hele proces kan een aardige tijd duren, tijd om even koffie te zetten of een biertje in te schenken. Als de jailbreak op een of andere manier mislukt, kun je gewoon de iPad opnieuw aansluiten (eventueel resetten) en evasi0n opnieuw starten.

Als alles klaar is dan zul je op je dashboard een icoon van Cydia zien staan en is de jailbreak gereed.

Te vinden in: iOS Firmware, Jailbreak & Unlocken, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.