Samsung:10 miljoen Galaxy Tabs in 2011

De Galaxy Tab-tablet van elektronicagigant Samsung lijkt de eerste serieuze concurrent voor de iPad te worden en dat lijkt de producent dan ook uit te dragen. Samsung hoopt voor het einde van 2011 een derde van de tabletmarkt in handen te hebben.

Dat zegt althans Samsung-topman Hankil Yoon in een interview met de Wall Street Journal. Om dit doel te bereiken wil het bedrijf in deze periode tien miljoen exemplaren van de Android-tablet verschepen.

Naast deze onthulling maakte Yoon ook bekend dat er bij Samsung gedacht wordt over andere versies van de Tab. Zo zouden varianten met een 10 inch groot scherm en een 6 inch groot scherm mogelijk zijn.

De vorige week aangekondigde Galaxy Tab met een 7 inch scherm komt binnenkort in Nederland uit. Een prijs is officieel nog niet bekend. Amazon.de heeft de Galaxy Tab te koop voor € 799,-. Dit is dus maar liefst 200 euro meer dan de vergelijkbare iPad. Wij denken er het onze over. 10 miljoen stuks voor einde 2011 willen we zien…

Bron: telegraaf 

Te vinden in: Alternatieven, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.