AppEvent: Pinguin game Bino! vandaag GRATIS

appeventDe AppEvent actie loopt weer bijna ten einde en met nog slechts 4 dagen te gaan hebben we vandaag weer een iPad app te pakken!

De koudste app in de App Store, zo noemt de maker van de game Bino zijn spel in de App Store. Het spel laat je verstoppertje spelen met pinguïn Bino.

Het is een grappig spelletje voor kinderen vanaf ongeveer drie jaar die ze helpt hun fijne motoriek te ontwikkelen. Ondertussen hebben ze het grootste plezier met het zoeken naar de witte pinguïn en zijn kleren die verstopt liggen in de sneeuw. Wanneer de kinderen alles gevonden hebben, mogen ze Bino aankleden.

De app is gemaakt door Zinder uit Utrecht die eerder verantwoordelijk was voor de succesvolle apps voor Alifbaba, Maan Roos Vis, Rom Pompom, Bobo en Bamboeclub.

De Bino app is gebaseerd op de populaire prentenboeken van schrijver Marcel van Driel en illustrator Vera de Backker. De eerste acht prentenboeken zijn inmiddels vertaald en komen dit jaar uit in China, Taiwan, Vietnam en Turkije.

DOWNLOAD DE APP 

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.