Niet verder vertellen: Gratis NRC op iPad

Via de link hieronder kunt u 6 weken gratis het NRC lezen zonder ergens aan vast te zitten. Waarom? Sinds vorige week is NRC Handelsblad niet meer verkrijgbaar via PressReader Direct. Daar zijn veel vragen over gekomen bij NRC.

Aldus NRC:

PressReader Direct is een service waarmee u een groot aantal internationale kranten kunt lezen via pressdisplay.com en iPhone en iPad apps. Een mooi product, maar toch is NRC hier mee opgehouden. Dat heeft er eenvoudigweg mee te maken dat we voor het publiceren op dit platform bijna geen inkomsten terug krijgen. Ook in de digitale toekomst wil NRC kwaliteitsjournalistiek leveren die rust op de steun van betalende abonnees. Voor het snelle nieuws op de website blijven we ook gratis stukken weggeven, maar de complete krant blijft alleen toegankelijk voor onze eigen abonnees.

De PressReader biedt nu enkele functies die klanten hoog waarderen. We blijven onze eigen apps echter ook doorontwikkelen en daarbij kijken we ook naar goede voorbeelden van andere aanbieders.

Lees NRC Handelsblad 6 weken gratis en zonder addertjes!!! Waar en u wilt – online en offline, op uw iPad of op uw PC.

Klik hier voor gratis 6 weken NRC 

Te vinden in: Apple, Apps, iPad, Nieuws, Opzienbarend
Tags: , , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.