IMDB 3.0 must-have iPad app voor filmliefhebbers

imdb30Gisteren is de nieuwe versie van de IMDB (The Internet Movie DataBase) versie. Met deze versie 3.0 laat de bekende filmwebsie zien dat er maar een autoriteit op het gebied van film is: IMDB.

In de compleet vernieuwde app is is nu mogelijk films makkelijker en sneller aan je eigen watchlist toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld op een filmplaatje drukken en instant de film naar je watchlist zetten. De makers hebben nu veel meer lijsten gemaakt waar je door heen kunt bladeren. Zo kun je in een oogopslag zien welke films er bij jouw smaak in de buurt komen.

Er is nog iets dat je beter dan eerst kan kijken in de IMDb-app, en dat is de featured-sectie. Op de iPad kan je nu zonder problemen door fotocollecties en lijsten bladeren, gesorteerd op populairste per genre. Ook kan je de hitlijsten inzien.

Vernieuwingen die zowel voor de iPhone als iPad gelden, zijn Facebook-integratie vanuit het systeem onder iOS 6, fotocollecties bekijken vanaf elke foto of poster en details over losse afleveringen bij series.

icon
IMDbIMDbAmusementGratisDownload
Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.