Vouw papier met Foldify voor iPad

screenshotfoldifySinds kort is de nieuwe innovatieve en erg leuke app ‘Foldify’ voor de iPad te verkrijgen in de App Store. Met ‘Foldify’ van ontwikkelaar Pixle maak je namelijk papieren 3D-figuren met je iPad en printer. ‘Foldify’ is een leuke app voor zowel kinderen als volwassenen.

Hoe werkt het? Je kiest je favoriete figuurtje of creëert er zelf een en kleurt deze in met je iPad. Vervolgens kun je het figuurtje in 3D bewonderen op je iPad, zodat je kunt zien hoe deze er in de papieren versie uit komt te zien. Als je tevreden bent over het resultaat kun je via AirPrint je 3D-figuurtje in drie formaten printen. Vervolgens kun je je creatie knippen, vouwen en plakken en heb je je 3D-figuurtje in je hand. Je kunt je creaties ook delen met je vrienden via e-mail (PDF), Facebook en Twitter.

‘Foldify’ van Pixle is te downloaden in de App Store voor de introductieprijs van € 1,79. Het is daarnaast mogelijk om in-app extra accessoires te kopen voor € 0,89. ‘Foldify’ is overigens niet geschikt voor de eerste generatie iPad.

icon
Foldify - Create, Print, Fold!PixleOnderwijs€ 4.49Download
Te vinden in: Apps, Apps, iPad, Nieuws, Reviews
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.