iTunes 11 verschenen met dezelfde look als iPad App Store

Gisteravond is de langverwachte iTunes update verschenen. iTunes 11, zoals de nieuwe versie heet, heeft een complete makeover gekregen. Als je op je iPad vaak door de App Store hebt heen gebladerd dan zul je de nieuwe iTunes wel herkenbaar vinden.

De uitgerekte structuur is vervangen voor een meer strakker design waar Apple meer werkt met uitklap menus. De navigatie is daardoor duidelijker geworden en je kunt nu ook sneller zien wat er op dat moment wordt afgespeeld. De mini-player is er nog wel steeds en ook de stop knop ontbreekt nog (iets waar ex-windows gebruikers lastig aan kunnen wennen..)

Een van de belangrijkste verbeterpunten is de volledige integratie van iCloud in de nieuwe iTunes 11. Je kunt dus een film verder kijken op je Mac als je op je iPad bent begonnen. Verder is het debacle Ping verwijderd uit iTunes 11. Wij raden je aan snel te updaten en laat ons vooral weten wat jij ervan vindt.

Te vinden in: iCloud, iTunes, Nieuws
Tags: , ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.