Thuisbezorgd.nl krijgt eindelijk iPad app

Thuisbezorgd.nl heeft vandaag haar bestaande iPhone app aangepast en universeel gemaakt.

Je kunt nu ook met je iPad fastfood bestellen vanuit je luie stoel. In Nederland wordt er op dit moment in slechts 1 op de 5 gevallen met een mobiel apparaat besteld, daar wil men snel verandering in maken. Thuisbezorgd.nl verwacht dat binnen 2 jaar meer dan 50% van de bestelling van mobiele apparaten afkomstig zal zijn.

Treurig is dat je bij Thuisbezorgd.nl nog steeds voor iDEAL betalingen moet betalen als klant. Je zou toch verwachten dat Jitse Groen (CEO Takeaway.com) het voortouw zou nemen en betalen via iDEAL kosteloos zou gaan aanbieden. Dit vermindert direct het risico op overvallen op bezorgers.

icon
Thuisbezorgd.nlTakeaway.comEten en drinkenGratisDownload

De nummer 1 app voor online eten bestellen van Thuisbezorgd.nl is vanaf nu ook verkrijgbaar voor de iPad! Gebruikers van de iPhone hebben al eerder het gemak van eten bestellen via de app ontdekt. De app neemt je in enkele eenvoudige stappen mee van het kiezen van een restaurant naar het plaatsen van een bestelling.

Gemak en snelheid staan voorop bij online eten bestellen via deze app. Het kost slechts enkele minuten om via iPad of iPhone het lekkerste eten te bestellen. Na het bepalen van de juiste locatie hoef je alleen nog maar een restaurant te kiezen, jouw favoriete gerecht toe te voegen en de bestelling te plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor sushi, shoarma of pizza bestellen. De grootste eten-bestelsite van Nederland zorgt ervoor dat jouw eten al binnen een uur door het restaurant wordt thuisbezorgd!

In de app kun je veilig en snel online betalen met iDEAL of PayPal. Contant betalen bij de bezorger aan de deur blijft ook mogelijk. Heb jij tips, opmerkingen of suggesties ter verbetering van deze app? Laat het ons dan weten! Je kunt zelf een review plaatsen over de app die je hier direct gratis kunt downloaden. De app is geschikt voor iPhone en iPad!

NIEUW: de nummer 1 app voor online eten bestellen
– Eten bestellen bij nog meer restaurants
– Binnen enkele minuten van app openen naar eten bestellen
– Automatische locatiebepaling via GPS

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.