Reclamefolder app compleet vernieuwd voor iPad

Het Nederlandse bedrijf Online Retail Service BV (bekend van o.a. reclamefolder.nl) heeft haar populaire Reclamefolder app in een nieuw jasje gestoken. Toen de app bijna een jaar geleden op de markt kwam, was de app innovatief en ook binnen zeer korte tijd enorm populair.

Die populariteit is er trouwens nog steeds want de app staat nog immer hoog genoteerd in de Nederlandse App toplijsten. De heren hebben de laatste maanden echter niet stilgezeten en met de vandaag verschenen update de interface eens goed onder handen genomen. Dat heeft allemaal flink geholpen want het ziet er allemaal frisser uit, oogt strakker en werkt ook nog eens sneller. Wat direct opvalt is de retina optimalisatie voor de nieuwe iPad(s). Ook zijn er nu favorieten lijstjes te maken van jouw favoriete folders, erg handig.

Al met al een fijne update waar we in deze tijd van crisis veel baat bij kunnen hebben: gewoon lekker onderuit, bladeren voor de beste deals!

icon
ReclamefolderOnline RetailWinkelenGratisDownload

Wat is nieuw in versie 2.0

– Vernieuwde, makkelijkere interface
– Favorieten
– Prikbord volledig vernieuwd
– Sneller folders bekijken
– Folderaanbod deels met directe link naar producten beschikbaar
– Aanbevolen folders
– Geoptimaliseerd voor retina (iPad 3 en iPad 4)
– Geschikt voor iPhone 5
– Geschikt voor iPad mini
– iCloud integratie

Te vinden in: Apps, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.