iTunes 11 uitgesteld naar eind november

Tijdens de lancering van de iPhone 5 toonde Apple vol trots de nieuwe iTunes 11. Naast een compleet nieuw ontwerp zou de muziekbibliotheek van Apple ook helemaal van de grond af aan opnieuw opgebouwd zijn en voorzien zijn van zaken als iCloud synchronisatie, preview mogelijkheden en een betere player.

Kennelijk is er bij het iTunes team een kink in de kabel gekomen en dat heeft geleid tot uitstel van de release van iTunes 11. Wij denken dat Apple niet op nog een softwareschandaal zit te wachten en het zeker voor het onzekere wil nemen. Vooralsnog denkt men aan eind november, wij houden jullie op de hoogte.

“The new iTunes is taking longer than expected and we wanted to take a little extra time to get it right,” Apple spokesman Tom Neumayr told CNET. “We look forward to releasing this new version of iTunes with its dramatically simpler and cleaner interface, and seamless integration with iCloud before the end of November.”

Te vinden in: iTunes, Nieuws
Tags:
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.