Amazon steekt draak met iPad Mini

Als je vandaag naar de website van Amazon.com surft, staat pontificaal op de voorpagina een grote vergelijking tussen de Kindle Fire Hd en de iPad Mini. Bovenaan de vergelijking is een quote van website Gizmodo geplakt met de tekst:

“Apple’s iPad Mini heeft veel minder pixels dan vergelijkbare 7 inch tablets! Apple stopt er een slecht scherm in en vraagt meer geld. Daarnaast beschuldigt Apple andere tabletmakers van het bezuinigen op tablets. Gewaagd.”

Amazon meldde, bij hoofde van Jess Bezos, dat er op direct na de aankondiging van de iPad Mini, vorige week dinsdag, meer dan drie keer zo veel Kindle Fire’s zijn verkocht dan een normale dag. Volgens Amazon hebben veel consumenten gewacht met wat Apple zou brengen en met name het prijspeil waarop Apple haar iPad Mini in de markt zou zetten. Over deze hele week gezien ziet Amazon een nog veel grotere stijging in de verkoopaantallen van de Kindle Fire HD.

Zelf zijn we ook een beetje teleurgesteld in de hoge prijs van de iPad Mini, immers hoe interessanter de prijs, des te meer mensen een iPad willen hebben. Dat is dan natuurlijk beter voor onze bezoekersaantallen, toch?

Te vinden in: iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.