Meer dan helft iPad 3 kopers boos over iPad 4

Apple heeft veel kwaad bloed gezet bij iPad 3 kopers van het eerste uur. Binnen zeven maanden nadat de iPad 3 op de markt was gekomen is Apple al met een opvolger op de proppen gekomen. Als de iPad 4 alleen maar een lightning connector had gekregen dan hadden wij er persoonlijk ook niet teveel moeite mee. Maar om direct een twee zo snelle processor toe te voegen gaat ons net iets te ver.

In Amerika worden de ontevreden geluiden van Apple’s innovators steeds sterker. Wellicht komt er omruil programma waarbij de iPad 3 voor de iPad 4 kan worden omgeruild. Helaas zal dit alleen gelden voor iPads die de laatste maand zijn aangeschaft.

Wij vinden het vreemd dat Apple dit soort problemen niet heeft zien aankomen, helemaal omdat juiste de iPad 3 kopers veelal Apple fans van het eerste uur zijn. Die laat Apple dus nu in de kou staan.

Aan de andere kant zeggen criticasters dat ze niet begrijpen waarom deze Apple fans zo “zeuren” ze hebben toch die mooie iPad 3 in hun bezit en die werkt toch prima….tja, daar kunnen we dan ook weer weinig tegenin brengen.

 

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.