Twee nieuwe iPads: iPad 4 en iPad Mini !!

Geloof het of niet, maar Apple heeft ons toch een beetje verrast vandaag. Apple heeft niet alleen de verwachte iPad Mini aangekondigd maar komt ook geheel onverwacht met een iPad 4, met meer power van binnen.

Allereerst over de iPad 4: De nieuwe nieuwe iPad krijgt een A6 processor, zoals we die ook bij de iPhone 5 zagen, daardoor wordt  de prestatie verdubbeld en dat geldt ook voor de grafische performance.

De prijzen voor de vierde generatie iPad’s blijft op hetzelfde niveau als de generatie 3.

Dan verder over de iPad Mini:

De iPad mini heeft een 7.9 inch scherm, er zit een Apple A5 processor in (dezelfde als in de iPad 2). De iPad Mini heeft een 5 megapixel camera aan de achterkant en een hd camera aan de voorkant voor Facetime.

Natuurlijk bevat de iPad Mini een lightning connector, Wifi en LTE ondersteuning. De batterijduur is net als bij de bovenstaande iPad 4 10 uur.

Er komen ook nieuwe smart covers voor de iPad Mini. En dan de prijs…startprijs voor een 16 Gb Wifi versie is 329 dollar. De iPad Mini is leverbaar vanaf 3 november (ook in Nederland). Je kunt de iPad Mini bestellen vanaf aanstaande vrijdag in de Apple Online Store.

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
Tags: ,
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.