Presentatie iPad Mini te volgen via livestream Apple TV en PC/MAC

UPDATE: Apple heeft ook een directe link naar haar website toegevoegd om de presentatie vanavond te volgen op je Mac of PC. Je kunt daarvoor via deze link terecht.

Vanavond is het dan zover! Om 19.00 uur Nederlandse tijd vindt zo goed als zeker de presentatie plaats van de Apple iPad mini in San Jose, Californië.

iPadinfo houdt je vanavond via een liveblog natuurlijk op de hoogte van hetgeen Apple tijdens dit evenement onthult, maar ook via de Apple TV is het mogelijk de ontwikkelingen te volgen.

Apple heeft namelijk besloten de presentatie via een livestream te tonen via de Apple TV. Voor de bezitters van een Apple TV is dit natuurlijk een leuke bijkomstigheid. Onder het kopje ‘Apple Special Event – LIVE’ van de app Apple Events kun je het evenement vanaf 19.00 uur volgen.

Naast de onthulling van de iPad mini met een scherm van 7,85 inch, verwacht men ook dat Apple nieuwe iMacs, MacBooks Pro en een iPad derde generatie met een nieuwe lightning connector presenteert.

 

Te vinden in: Apple, iPad, Nieuws
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.