Nooit meer een “One More Thing”?

Eerder dit jaar kondigde Apple’s CEO Tim Cook aan dat hij er persoonlijk voor zou zorgen dat de beveiliging rondom nieuwe Apple producten verdubbeld zou worden. Tim gaf aan dat Apple extra geld zou vrijmaken om te zorgen dat nieuwe producten echt nieuwe producten zouden blijven.

Inmiddels weten we wel beter. Het heeft ons nogal verrast dat de iPhone 5 in volle glorie ruim 2 maanden voor de officiële introductie al te bewonderen was op vele websites, inclusief de onze. Wij maken ons dan ook geen illusie dat Apple morgen nog een konijn uit de hoge hoed tovert.

Website Ars Technica dook vol in deze zaak en sprak met een aantal Apple medewerkers. Een van de medewerkers vertelt dat de beveiliging in Amerika enorm is maar dat de lekken juist uit China komen. Geen wonder natuurlijk gezien de duizenden medewerkers die betrokken zijn bij de productie en ontwikkeling van nieuwe Apple producten.

Volgens de Apple medewerker gaat de beveiliging bij Apple zo ver dat er nagenoeg geen Apple producten van de Apple campus mogen worden meegenomen. De medewerker vindt dat stuitend omdat op deze wijze Apple producten niet meer goed getest kunnen worden.

Alle ogen zijn gericht op morgenavond, waarschijnlijk zonder “One More Thing”.

Te vinden in: Nieuws, Rumor
Tags:
© 2010 - 2013 PCD bv. Logos/merken Apple, iPad, iPhone, iPod, iTunes, iCloud zijn eigendom van Apple Inc. Alle rechten voorbehouden.
Powered by EasyBattery.nl.